Menu

Cart

Beveilig uw klasieker met onze GPS Track & Trace oplossingen

Uw klassieker uw trots! Beveilig uw wagen met één van onze GPS track en trace oplossingen, met ruim 10 jaar ervaring in GPS fleet tracking kunnen wij u een waaier van oplossingen aanbieden gaande van eenvoudige tracking sytemen tot systemen met startonderbreking via afstand.

Heel wat verzekeringsmaatschappijen vragen tegenwoordig een extra beveiliging bij het afsluiten van een diefstal- of omniumverzekering, onze systemen met startonderbreker voldoen aan deze eisen.

Via onze webapplicatie kan je steeds met gelijk welk toestel die een internetverbinding heeft ( laptop / tablet / smartphone ) in realtime de locatie van uw wagen zien. Via onze geofencing kan je verwittigd worden met een SMS of e-mail wanneer de wagen verplaatst wordt. Tevens is het mogelijk om met een startonderbreker de wagen via afstand stil te leggen of het starten onmogelijk te maken.

Onze modules hebben hun degelijkheid over de voorbije 10 jaar al meermaals bewezen, wij geven dan ook 3 jaar waarborg op alle GPS track en trace modules. Installatie kan eventueel door ons gebeuren op afspraak.

Raadpleeg onze GPS Tracking afdeling in onze webshop op deze link: GPS Tracking aanbod

Live en onzichtbaar beveiligd: Uw wagen uitgerust met een tracking device van Zero-One is op afstand beveiligd. Houd de positie in de gaten en krijg automatisch een alarm e-mail of SMS wanneer het voertuig een vooraf ingesteld gebied verlaat. Via de web-applicatie van ons heeft u altijd live inzicht in de laatste positie van uw wagen.

Bezoek onze GPS Track & Trace website voor meer info of contacteer ons voor bijkomende info.

More in this category: Video Two 912's »

01Parts

Zero-One BVBA

Hoefijzerlaan 35

8420  De Haan

België

T: +32485109004

E: info@01parts.be

Connect

Log In or Register